Conill amb gírgoles i tomàquets
 
1 Conill tallat en 4 trossos
1 grills d'all
4 fulles de llorer
4 branquetes de farigola

100 c.c. d'oli
200 c.c. de vi blanc sec
200 Gr. de coco ratllat
6 tomàquets vermells

Preparació: 45 minutsPer a: 4-6 persones

Calories: 555 minutsProteïnes: 38 g
Lípids
: 38 gHidrats de carboni: 6 g

1. Assaonar el conill amb sal, pebre i disposar-lo en una cassola de terrissa juntament amb els alls desgranats però sense pelar, el llorer i la farigola. Abocar damunt l'oli, el vi i posar-lo a coure uns minuts a sobre el foc.

3. Després tapar-ho i passar-ho al forn a temperatura suau (140º), durant una hora i 1/2 o fins que el conill sigui tou però sense color. A mitja cocció posar-hi les gírgoles assaonades.

4. Per la guarnició, escaldar els tomàquets, pelar-los, partir-los i treure'n les llavors. Disposar-los en
conill amb gírgoles i tomàquets
una safata untada amb oli i amanir-los amb la sal, pebre, flor de farigola i un rajolí d'oli. Coure molt suau 1/4 d'hora aproximadament.

5. Passar el conill a una safata de servir, amb el suc, les herbes i al volt decorar amb els alls i els tomàquets. Servir calent.
Amb la col·laboració de Mª Àngels Pallàs. Escola de Cuina Bon Gust
ImprimirEnviar