logo fons
    Juliol 2002  Núm. 3
portada
Notícies
Darrere
Opinió
Aula_virtual
Agenda
Bústia
Acaba el procés de selecció de col·laboradors/es docents
S'han seleccionat gairebé 300 nous tutors i consultors per a col·laborar amb les titulacions homologades en català de la UOC el proper any acadèmic.

S'han rebut un total de 3.880 sol·licituds i s'han dut a terme 475 entrevistes entre els dies 22 d'abril i 11 de juny amb l'objectiu de seleccionar tutors per a 12 titulacions i consultors especialistes en 135 àrees de coneixement.

Finalment s'han seleccionat 39 tutors i 246 consultors. Durant el juliol i el setembre, abans de començar l'activitat, els nous col·laboradors docents participen en sessions de formació -presencial i virtual- per a conèixer en profunditat l'entorn del Campus. foto

Un procés que s'inicia al març

L'equip de Recursos Humans de la UOC és el responsable de la selecció de col·laboradors docents que es duu a terme de manera conjunta amb els professors dels Estudis.

El procés es va iniciar el mes de març, amb la publicació d'anuncis a La Vanguardia i El País i al portal de la UOC que comunicaven la convocatòria. Després de la recepció i validació de les sol·licituds es va fer una selecció prèvia dels candidats.

Abans de l'entrevista, els candidats van assistir a una sessió informativa en què se'ls va presentar el model pedagògic, les condicions de col·laboració i el rol del tutor i del consultor de la UOC.

Les entrevistes als candidats les van realitzar conjuntament un tècnic de selecció i el professor responsable de l'àrea de coneixement.

El Consell de Govern va aprovar al final de juny la llista de candidats seleccionats. Tot seguit s'ha enviat la comunicació formal escrita a totes les persones que han presentat sol·licituds per a informar-los de la decisió final.
Inici